Bugun...
SON DAKİKA


FUZULİ MASRAF..!
Tarih: 25-02-2022 09:33:56 Güncelleme: 25-02-2022 09:45:56 + -


Patnos belediyesi tarafından yapılan kadın dinlenme evi FUZULİ MASRAF...

facebook-paylas
Tarih: 25-02-2022 09:33

FUZULİ MASRAF..!

Geçmiş dönemden kalan borç yığını ve beraberindeki haciz işlemleri ile gündemden bir türlü düşmeyen Patnos Belediyesi’den adeta Eş Başkan Müşerref Geçer saltanat sürüyor. 


Patnos’ta bulunan sorunlara çözüm arayışında bulunan Eş Başkan Emrah Kılıç’ın tüm çabaları göz önünde bulunuyor. Hem Belediye içindeki durumları idare etmek hem de ilçe halkının sorunlarıyla ilgilenmek Başkan Kılıç açısından bir hayli yoğun tempoyla işlendiğini söyleyebiliriz. 

Belediye imkanlarını şahis heves ve ihtirasları için kullanmaya devam eden Müşerref Geçer’e Patnoslular isyan noktasında sitemlerini dillendirmeye başladı.
Müşerref Geçer’in Ayrı makam aracı ,ayrı şoförü ,Ayrı koruması ,Ayrı makam odası ile Patnos Belediyesine yük olduğu noktasında hemfikir olan vatandaşlar “Kadın Dinlenme Merkezi” adı altında yapılan ve işlevsiz kalan merkez için yeni bir çalışma içinde olan Geçer’e tepkilerini dillendirmeye başladığı görülüyor.
Patnos halkının merakı üzerine bizde Patnos’un tarafsız ve objektif haber mecrası Patnos Net olarak Eş Başkan Geçer’e soruyoruz; bunca şatafat içinde yönetmeye dahil olduğunuz Patnos’un hangi gerçek sorununa el attınız.

Mevkidaşlarınızın hizmet aşkını neden saltanat sefanızla gölgelemek yolunu seçtiniz.
Daha önce inşa ettiğiniz “Kadın Dinlenme Merkezi” hangi öngörü ile milyonlarca lira harcayarak atıl durumda bıraktınız?
Hayata geçirmek istediğiniz yeni Kadın Dinlenme Merkezine kadar bütçe ayırdınız? Hem Belediye İş Merkezinde Hem de otogarda bulunan bu anlamsız mekanlara neden gerek duyuyorsunuz?
Patnos’ta çözülmesi gereken sorunlar varken ilçenin tek derdi tek sorunu kadın dinlenme merkezleri mi?
Sayın Geçer oturduğunuz resmi anlamdaki başkan yardımcılığı koltuğu sizi saray idarelerine özendirmişse lütfen o koltuğu boşaltın ve halka hizmet edemiyorsanız yaptığınız yanlışın eşiğinden geri dönün..! 

Fuzuli Masraftan Başka Bir Şey Değil!






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
YUKARI