Bugun...
SON DAKİKA


Gençlerin kaçak yollarla yurtdışına gittiği Ağrı’da festival düzenleniyor
Tarih: 25-02-2022 13:35:43 Güncelleme: 25-02-2022 13:35:43 + -


AK Partili Ağrı Belediyesi bu yıl 2’incisini düzenlediği kış festivali ile kente tepkilere neden oldu.

facebook-paylas
Tarih: 25-02-2022 13:35

Gençlerin kaçak yollarla yurtdışına gittiği Ağrı’da festival düzenleniyor

Geçen sene düzenlene kış festivalinin devamı olan ve bu yıl 2’incisi 25-26 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek. Tüik’in 2021 verilerine göre Türkiye’de en fakir illerin başında gelen Ağrı, hizmet alamayan illerinde başında gelmekte.

Yapılacak olan festivalde bir birinden önemli isimlerinde sahne alacağı ve sahne alacağı kişilere belediye kasasından ne kadar ödeneceği bilinmiyor. Günlerdir kardan yapılan heykeller festival alanında sergilenecek.

FESTİVALİN MALİYETİ BİLİNMİYOR

Ağrı’da düzenlenecek olan festivalin belediyeye ne kadar mal olacağı bilinmediği gibi, sahne alacak sanatçılara ne kadar ödeme yapılacağı da bilinmiyor. Festivalde Şafak Sezer, Berdan Mardini ve Deniz Toprak sahne alacak. Ağrı’da yerel muhalefettin sert dille eleştirdiği belediye başkanı Savcı Sayan, tüm bunlara rağmen festival için sosyal medya hesaplarında sık sık paylaşımlar yapmakta.

FESTİVALE İTİRAZ YOK, HİZMETSİZLİĞE İTİRAZ VAR

Ağrı’da hayati önem arz eden sorunlarına çare aramayan belediyeye itiraz sesleri yükseliyor. Alt ve üst yapı başta olmak üzere birçok sorunla boğuşan Ağrılı vatandaşlar çamur deryası olan yollardan geçerek festivalde eğlenmeye mi gidecek? Tüm ülkenin gündemine oturan ve Ağrılı gençlerin kentte iş gücü bulamadığı için kaçak yollarla yurt dışına çıkma haberleri yerini korumaya devam ederken, Ağrı Belediyesi kente festival düzenliyor.

Kaynak: Ağrı Bakış 






Etiketler : ağrı festival

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
YUKARI